Perfekte gaveidéer til kvinderne i dit liv

Der er ikke nogen bedre følelse i verden end at give, dem man elsker, en gave. Glæden, som sætter gang i smilerynkerne i deres ansigt og øjne, der lyser op af overraskelse, når de har pakket gaven ud. Det er en dejlig måde at vise, at man holder af sine nærmeste og tænker på dem. Men det kan nogen gange være svært at finde den helt rigtige gave!

 

Vi har derfor sammensat en perfekt samling af enestående hudpleje produkter, som passer til enhver lejlighed og  hudtype – og vil glæde alle kvinder i flere stadier i livet. Produkterne i AVIVIR Aloe Vera hudpleje-serien indeholder alle et utrolig højt indhold af økologisk Aloe Vera, ACTIValoe®. Det unikke indhold af det aktive indholdsstof Acemannan styrker og genopbygger huden. AVIVIR Baobab hudplejeseriens produkter tager udgangspunkt i den luksuriøse tørolie fra Baobabtræets kerner, der udgør seriens superingrediens. De magiske egenskaber styrker collagenet i huden og efterlader den enestående blød og smidig. 

Alle AVIVIR produkter er økologiske, veganske og består af naturlige ingredienser. De fleste er svanemærkede og har grøn kolbe ved Forbrugerrådet TÆNK. Læs videre og få en komplet inspirationsliste til alle dine gaveindkøb hele året!

Økologiske og Svanemærkede gaver, der byder på masser af luksuriøs selvforkælelse

 

Vi har samlet en komplet liste på inspiration til gode gaveidéer, som enhver kvinde i dit liv vil blive glade for at få - uanset om det er din mor, søster, veninde eller kæreste. Der er også gaveidéer til en glædelig anledning, hvis du f.eks. gerne vil tage en lille gave med til den gavmilde værtinde. Det kan også være, du leder efter en særlig gave til fødselaren, den nybagte mor eller studenten? AVIVIRs hudplejeprodukter er i forskellige prisklasser, så du kan nemt finde en gave, der passer inden for dit gavebudget.

Klik på gavebillederne - eller scroll ned og læse mere om de forskellige gaveidéer til julegaver, værtindegaver, morsdagsgaver, adventsgaver osv. til dem, du holder af:


Til mor

Til veninde

Til søster

Til kæreste/kone

Til værtinden

Barselsgave

Til den sporty

Til studenten

Til solbaderen

Gaveidéer til alle anledninger med AVIVIR

Gaven til din mor

Leder du efter en gave til Mors Dag? Eller en fødselsdagsgave til mor? Måske har du bare lyst til at forkæle hende lidt ekstra uden nogen særlig anledning. Svanemærket ansigtspleje er et sikkert hit, som vil glæde enhver mor, der elsker lækre hudplejeprodukter.

AVIVIR Aloe Vera Anti Wrinkle Day Creme er den perfekte ansigtscreme med anti age effekt. Det høje indhold af ACTIValoe® og Hyaluronsyre mindsker fine linjer og rynker, og Aloe Veraen plejer, reparerer og efterlader huden blød og gennemfugtet. Hvis du vil forkæle hende ekstra kan du supplere med AVIVIR Aloe Vera Anti Wrinkle Night Creme, som er mere nærende end dagcremen. Denne anti aging creme gør underværker for huden om natten, så din mor kan vågne op næste morgen med smidig, sund og smuk hud.

Et vidunderligt anti aging ansigtspleje-sæt, der nok skal vække begejstring.

Gaven til din veninde

Veninderne er familien, som vi selv har valgt! Det er dem, som vi kan tale med om alt lige fra kærestesorger, drømme om fremtiden og problemer på hjemmefronten. Det er også dem, som vi gladeligt deler gode tips med - så hvad med at give din gode veninde en lækker ansigtspleje-rutine med økologisk hudpleje? Du kan give hende en overskuelig og effektiv ansigtspleje-rutine i 3 trin med denne vidunderlige trio:

Al god hudpleje starter med at vaske ansigtet grundigt. AVIVIR Aloe Vera Cleansing Foam er en silkeblød rensemousse, der effektivt fjerner snavs og makeuprester. Det er samtidigt en mild og skånsom skum, der ikke virker udtørrende på huden - så hvis din veninde døjer med tør, sensitiv hud, er dette et perfekt valg, da den kan bruges til alle hudtyper. Når ansigtet er renset skal hun forkæle huden med den luksuriøse AVIVIR Baobab Virgin Oil 100%. En økologisk tørolie, der hurtigt trænger ind i huden uden at fedte og er derfor perfekt som serum. De næringsrige ingredienser styrker kollagenet i huden og efterlader den magisk blød og velplejet. Baobab olien er dokumenteret til at øge elasticiteten i huden med op til 25%på fire uger. 

Prikken over i’et på den perfekte ansigtsplejerutine er til slut at massere AVIVIR Aloe Vera Face Creme i ansigt, på hals og décolleté. Face Creme er en blød og nærende ‘ældnings-bremse’ til ansigtet med 75% ACTIValoe®, som genopbygger, beroliger og plejer huden, så den er beskyttet mod forurening, vejr og miljøpåvirkninger.

Gaven til din søster

Søstre har en helt særlige plads i hjertet. De har fulgt os på sidelinjen lige fra vi var børn, og til vi bliver voksne. Vis din kærlighed til hende med en ultimativ kropsplejegave - perfekt til badet.

AVIVIR Aloe Vera Shampoo er en usædvanligt mild og skånsom shampoo, der modvirker tør og irriteret hovedbund. Det høje indhold af Aloe Vera intensiverer fugttilførelsen i huden, så den føles behagelig og blød efter badet. Vores shampoo er desuden vegansk hudpleje, der fungerer godt til alt slags hår - fedtet, krøllet, fint, farvet, tyndt eller tykt hår. 

Hun vil desuden elske vores fløjlsbløde og skånsomme barberingsmousse AVIVIR Aloe Vera Woman’s Shave, der hjælper med et glat og tæt resultat. Den økologiske Aloe Vera modvirker irritationer og røde knopper efter barbering. Bagefter kan hun smøre den kølende og reparerende AVIVIR Aloe Vera Woman's After Shave på de barberede områder, så ubehag og irritation mindskes efter barbering. 

Efter det varme bad kan hun forkæle resten af kroppen med AVIVIR Aloe Vera Body Lotion uden farvestoffer eller parfume. ACTIValoe® styrker, beskytter og bevarer fugten i huden.

Gaven til din kæreste eller kone

Valentinsdag, årsdag, månedsdag, kærestedag, date-night, bryllupsdag - der er utroligt mange dejlige mærkedage i et parforhold, hvor man hylder kærligheden og hinanden. Hvis du gerne vil give din kæreste eller kone en skøn gave, så er dette sæt af økologisk hudpleje en original og personlig gave, som hun helt sikkert vil sætte pris på. 

AVIVIR Baobab Virgin Oil 100% er en vidunderlig økologisk olie med hele 46 mg e-vitamin. Olien har fra naturens side en unik sammensætning af naturlige indholdsstoffer, der virker både anti age og som et magisk fugtighedsboost til både ansigt, hals og hår. Olien kan desuden anvendes af både mænd og kvinder og alle hudtyper. Forkæl også hendes krop med vores enestående bodycreme AVIVIR All Body Pampering Creme with Myrtle Scent. Den består af et vidunderligt miks af økologisk baobab-olie, Aloe Vera, mandelolie og sheabutter, der giver fornyet glød og usædvanlig og helt magisk blødhed.

En kærlighedserklæring, der kan mærkes over hele kroppen.

Gaven til værtinden

Det er en klassiker at tage en blomst med til den gavmilde værtinde, når vi inviteres ud til andre. Overrask værtinden med Svanemærket hudpleje, som hun kan få glæde af længe efter gæsterne er taget hjem. Vi har udvalgt tre skønne produkter, der ligger inden for samme prisklasse, som de fleste buketter!

AVIVIR Aloe Vera Skin Wash er en lækker, mild sæbe med vaskeaktive stoffer, der effektivt renser huden uden at virke udtørrende. En betænksom gave til værtinden, som har stået i køkkenet hele dagen og kan bruge en plejende håndsæbe med aloe vera ved køkkenvasken eller på badeværelset. 

Du kan også give hende vores perfekte førstehjælper AVIVIR Aloe Vera Gel Spray. Det er en vidunderlig Aloe Vera gel, som er nem at have med i tasken eller i bilen. Den virker lindrende på småskader i huden såsom rifter, frostskader, røde haler, insektbid og tør, revnet og irriteret hud. Den er desuden genial til at lindre, køle og genopbygge solskadet hud med tendens til f.eks. soleksem og solskoldning. 

En anden god mulighed er vores AVIVIR Aloe Vera Hand Creme, Det er en fantastisk håndcreme med et højt indhold af Aloe Vera og er uden parfume og farvestoffer. Den styrker huden, intensiverer lufttilførelsen og virker genopbyggende på én gang. Den er derfor også en genial creme mod tør hud.

Gaven til den nybagte mor

Kender du en kvinde, der netop er blevet mor, og som du gerne vil give lidt ekstra selvforkælelse? AVIVIR produkter er den bedste hudpleje til gravide og nybagte mødre, da de indeholder naturlige og økologiske ingredienser. Det er dansk hudpleje, når det er bedst! Vi har udvalgt tre særlige produkter, som egner sig fantastisk godt til den nybagte mor, der trænger til at pleje sin krop lidt ekstra.

AVIVIR Baobab Virgin Oil 100% er en parfumefri olie med hele 46 mg. E-vitamin og en unik kombination af omega 6 og omega 9. Den har helt enestående egenskaber, hvor den både kan øge hudens elasticitet og reducere synligheden af strækmærker, hjælpe på ubalancer i huden og tilføre masser af fugt. Baobab olie er også perfekt til gravide, der gerne vil styrke hudens elasticitet under graviditeten.

AVIVIR Aloe Vera Gel Repair er en kølende, beroligende, genopbyggende og blødgørende gel med et højt indhold af økologisk Aloe Vera, ACTIValoe®. Den er helt fantastisk til at lindre sprukne brystvorter, som ofte forekommer ved amning. Den er desuden genial til at lindre røde babynumser og irriteret hud.

AVIVIR Aloe Vera Creme er en lækker økologisk creme, der styrker huden og gør den usædvanligt blød og smidig. Det indeholder hele 80% økologisk Aloe Vera, økologisk sheabutter og nærende rapsolie. En magisk sammensætning af nærende olier og ingredienser, som gør en stor forskel på tør og træt hud.

Gaven til den sporty

Kender du en sporty kvinde (eller mand), der elsker at bruge sin krop og være aktiv? Så har vi fundet nogle vidunderlige produkter, der egner sig perfekt til sportsudøverne i dit liv. 

AVIVIR Aloe Vera Heat er en dybdevarmende lotion, der er helt genial til at varme muskler op inden træning, så man mindsker risikoen for skader. Det høje indhold af ACTIValoe® sammen med de virksomme stoffer som Eukalyptus, Mentol, Kamfer og Spansk peber kan også virke lindrende på stive og ømme muskler efter træning. Heat Lotion har stor effekt og behagelig aroma. 

Efter træningen vaskes hud hud og hår med den milde og økologiske AVIVIR Aloe Vera Shampoo, der effektivt fjerner sved og snavs fra både hår og hovedbund uden at virke udtørrende. Det er en fantastisk shampoo til tør hovedbund, da dens høje indhold af Aloe Vera tilfører fugt og gør huden blød og velplejet. Efter badet kan vi anbefale AVIVIR Aloe Vera Deo Natural, som virker antiperspirant og antibakteriel. 

Du kan også give hende en rigtig god Aloe Vera gel, som hun kan tage med i sportstasken. AVIVIR Aloe Vera Gel Repair reparerer og beroliger småskader såsom rifter, insektbid, rødme, irritation og solskader. Den er perfekt til den sporty type, som også holder af at motionere udendørs!

Gaven til studenten 

Eksamener er en hård tid for den studerende, hvor der bliver brugt mange timer på at forberede sig og være nervøs. Du kan give den nyudklækkede student en lækker trio af fodpleje produkter, så hun kan smække fødderne op og nyde, at eksamerne er overståede. 

AVIVIR Aloe Vera Skin Wash er en lækker og mild sæbe, der også kan bruges til resten af kroppen. Hun kan starte med et varmt fodbad, hvor den skånsomme sæbe renser huden effektivt uden at affedte den. AVIVIR Aloe Vera Foot Repair er en kølende fodlotion, som modvirker varme fødder, dårlig lugt, irritation og kløe. Det er en meget let creme med et højt indhold af Aloe Vera. Den modvirker revner, sprækker, flosset og skællende hud på fødder og tæer. Den forfrisker og blødgør desuden også både fødder og neglebånd. Ønskes en lidt federe creme kan hun smøre sine fødder ind i AVIVIR Aloe Vera Creme Xtreme, som er en specialudviklet creme til meget tørre fødder og skinneben. Cremen har en fantastisk evne til at beskytte huden mod ydre påvirkninger og bringe huden i balance.

Gaven til solbaderen

Kender du en, som elsker at slikke sol på stranden, i haven, på ferien, i hængekøjen, på terrassen - ja, alle steder hun kan komme afsted med det? Så har vi sammensat en perfekt liste over gaveidéer med hudplejeprodukter, der kan beskytte og pleje hendes hud ekstra godt i solen. 

AVIVIR Aloe Vera Anti Age Sun Face SPF 30 er en effektiv solcreme med høj solbeskyttelse med Hyaluron og Tan optimizer. Den holder på fugten i huden og modvirker udtørring fra solen, solrynker og aldring af huden. Det er en økologisk solcreme, som beskytter effektivt mod solens skadelige stråler. Den kan desuden modvirke soleksem i ansigt og krop. 

AVIVIR Aloe Vera After Sun er den bedste aftersun til at pleje, reparere og blødgøre huden efter et ophold i solen. Den indeholder 90% ACTIValoe®, Hyaluron og Tanoptimizer, der styrker hudens evne til at danne pigment. Den virker også kølende på huden og modvirker rødme. Er uheldet alligevel ude, og hun er blevet solskoldet, så er der meget hjælp at hente i AVIVIR Aloe Vera Gel Spray. Den er særdeles effektiv til at lindre solskoldning og soleksem, da den består af hele 99,2% økologisk Aloe Vera. Den kan bruges til både børn og voksne, og den praktiske flaske gør den desuden nem at tage med på stranden!

Du kan også gå på opdagelse i alle vores vidunderlige produkter, hvor du kan sammensætte en helt personlig kombination af økologisk pleje, der vil glæde den heldige modtager ekstra meget. Alle vores produkter er desuden uni-sex, da de alle også kan anvendes af mænd. Du kan søge mere inspiration til en personlige gave i vores forskellige kategorier.

Forkæl dem, der betyder noget for dig, med AVIVIR gaver