Om AVIVIR

AVIVIR Aloe Vera og AVIVIR Baobab

AVIVIR betyder ’for at leve’ og AVIVIR har altid stået for dokumenteret virkning, højeste kvalitet, bæredygtighed og hensyn til mennesker og natur. Susan og Jesper Hummeluhr driver i dag AVIVIR ApS, som Jesper grundlagde i 1989, efter at have oplevet Aloe Vera plantens fantastiske effekt på en solskoldning under en rejse i Australien.

Aloe Vera

AVIVIR Aloe Vera serien er opbygget med et højt indhold af økologisk Aloe Vera (ACTIV­aloe®) med dokumenteret højt indhold af det aktive indholdsstof Acemannan, som bl.a. styrker immunforsvaret ind- og udvortes. Serien består nu af 30 højaktive Aloe Vera kosttilskud og plejeprodukter baseret på naturlige og økologiske ingredienser.

Baobab

I 2018 blev den helt nye luksuriøse AVIVR Baobab serie født. Baobabolien er helt enestående og giver en helt unik blødhed, som dermed er udgangspunktet og den nye superingredients i vores Baobab hudplejeserie. Virgin Baobabolie er en tørolie med et højt indhold af omega 6 og 9… hele 46 mg E-vitamin og 450 mg Phytosteroler pr. 100 g, som er med til at mindske nedbrydningen/stimulere dannelsen af collagen.

Læs 'Historien om AVIVIR ApS'

Du kan være tryg med AVIVIR

Om vores certificeringer og mærker

Følg os på Instagram

...og få masser af skønhedsinspiration og giveaways, information om vores produkter, brugerguides og tips samt spændende konkurrencer. Spring ind og følg med.

@AVIVIR.dk