Generelle spørgsmål

Er AVIVIR et dansk produkt?

Ja, alle AVIVIRs produkter er produceret i Danmark. Flere af råvarerne kommer fra udlandet, men selve produktproduktionen foregår i Danmark. AVIVIR ApS er en dansk virksomhed med adresse i Dyssegård, nord for Købehavn. Vi har udviklet og produceret produkter til danske forbrugere gennem mere end 30 år.

Læs også 'Firmaprofil'

Kan jeg bruge AVIVIR kosttilskud, selvom jeg er gravid?

Ja, der er intet, som dokumenterer, at det kan give problemer, at du bruger AVIVIR produkter under graviditet. AVIVIR Aloe Vera indeholder ikke Aloin. 

Læs mere om Aloe Vera

Kan produkterne bruges til børn?

Ja, langt størstedelen af vores produkter er fremstillet med henblik at alle kan bruge de: mænd, kvinder og børn i alle aldre. De fleste har Svanemærket og grøn kolbe hos Forbrugerrådet Tænk. Læs under hvert produkt om anvendelse, virkning og mærkninger.

Læs mere om 'Certificeringer'

Kan AVIVIR's solcreme forebygge eller hjælpe på soleksem?

Ja, vi har haft super gode tilbagemeldinger, netop ved effekten mod soleksem med AVIVIR Aloe Vera solserien. Læs mere om anvendelse og virkning under hvert produkt.

Hvordan behandler jeg en solskoldning optimalt?

Er du blevet rød skal du straks forlade solen, da rødmen vil tage til og måske ende som en solskoldning. Påfør AVIVIR Aloe Vera Gel eller AVIVIR Aloe Vera Gel Spray, som vil mindske udviklingen, og du vil straks mærke en kølende effekt og Aloe Vera'en lindrer, reparerer og genopbygger hurtigt. Gentag evt. behandlingen flere gange. Generelt anbefaler vi, at du efter alle ophold i solen anvender AVIVIR Aloe Vera Aftersun, som køler og beroliger huden samt reducerer rødme og virker genopbygningen. Undgå solskoldning og brug AVIVIRs solprodukter, inden du opholder dig i solen.

Se vores udvalg af Solpleje

Er AVIVIR's skønhedsprodukter testet på dyr?

Nej, ingen af AVIVIRs produkter er testet på dyr. Langt de fleste er certificeret af Vegan Society.

Se vegan-certificerede produkter

Er AVIVIR's cremer og kosttilskud veganske?

Ja, langt de fleste af vores produkter er certificeret af The Vegan Society. 

Se vegan-certificerede produkter

Er jeres produkter Svanemærkede?

Langt størstedelen af vores produkter er Svanemærkede. Der er et par undtagelser, som skyldes, at der er en enkelt eller to af ingredienserne, der ikke kan Svanemærkes.

Se vores Svanemærkede produkter her

Hvilken hudplejeserie skal jeg vælge? Hvad er forskellen på de
to serier Aloe Vera og Baobab?

Du kan bruge vores Aloe Vera eller Baobab produkter hver for sig eller sammen. F.eks. Baobab Virgin Oil som nærende serum, der styrker collagenet og derefter Aloe Vera ansigtscremer, som styrker og genopbygger huden. 

AVIVIR Aloe Vera er vores naturlige og familievenlige hudplejeserie, der består af et bredt udvalg af produkter - lige fra Drikke Aloe Vera og tandpasta til hudpleje, shampoo, sol- og shaveprodukter, som er bygget over ACTIValoe®. AVIVIR Baobab er vores luksuriøse hudplejeserie med den fineste jomfrubaobabolie, der har en unik magisk blødgørende effekt.

Er Baobab skønhedsolierne bedre end Aloe Vera cremerne?

De to produktserier er forskellige og dækker forskellige behov. Derfor supplerer de to produktserier også hinanden på fineste vis. 

Læs mere om ACTIValoe®  Læs mere om AVIVIR Baobab  

Hvad er forskellen på Lotion, Creme og Creme Xtreme?

Huden ændrer behov alt efter årstid, alder, hormonelle tilstande m.m., hvorfor det er vigtigt, at du kan tilpasse dine plejeprodukter til dit aktuelle plejebehov. Vores Aloe Vera cremer har alle et høj indhold af økologisk Aloe Vera (ACTIValoe®), som gør dem effektive. AVIVIR Aloe Vera Body Lotion (med 90% ACTIValoe®) er til normal hud og en let lotion, der er utrolig nem at smøre ud, og som lynhurtigt trænger ind i huden. AVIVIR Aloe Vera Creme (med 80% ACTIValoe®) er til tør hud - og derfor også en lidt federe creme. AVIVIR Aloe Vera Creme Xtreme (med 70% ACTIValoe®) er udviklet til ekstra tør hud og hud med ekstra særlige behov - derfor er den også en noget rigere creme, men trods det alligevel utrolig behagelig at arbejde med. Den trænger hurtigt ind og virker ikke fedtende. Vi har et stort udvalg af hudplejeprodukter - også ét der passer til dit behov!

Har I tilbagemeldinger om allergiske reaktioner på brug af Aloe Vera?

Vi oplever, at nogen får akut rødme, men det er meget sjældent, at der er tale om en allergisk reaktion. Oftest er der tale om en rødmen pga. en spontan kortvarig overreaktion i immunforsvaret. Se forklaring under ’Rødme’.

Rødme

Det sker en sjælden gang imellem, at man reagere med spontan rødme. Reaktionen er kortvarig, og bruger man det samme produkt nogle dage senere vil der formegentlig ikke komme en reaktion. Aloe Vera stimulerer det lokale immunforsvar, så hvis huden af en eller anden årsag er i ubalance kan der nogle gange opstå spontan rødme og varme pga. blodtilstrømningen. Det skulle gerne være ovre på under en time.

Vi registrerer alle henvendelser, men har efter mere end 30 år desværre stadig ingen ensidig forklaring. Vi har indikationer, der viser, at stress, forskellige fødevarer, forurenet luft/vand etc., kan forårsage, at der ved påsmøring af Aloe Vera kan opstå en spontan rødme. Når vi spørger videnskabsmændene hos Aloecorp, er svaret: Det er normalt, at Aloe Vera forøger mikrostimuleringen af huden og blodomløbet. Hvis ens immunforsvar er belastet/svækket, kan Aloens effekt være endnu mere markant i form af rødme. Men den rødme er kortvarig, og den samme person kan anvende det samme Aloe produkt senere og erfare, at der ingen rødme er overhovedet. Produktet har samme effekt som ellers. Miljøstyrelsen beskrev emnet i en rapport i 2002 og Astma-Allergi Danmark har beskrevet det med lignende ord. Indtast søgeord under Aloe under indholdsstoffer og vælg Aloe Barbadensis Leaf Juice (gel; extract; powder). (Vores Aloe Vera indeholder mindre end 0,1ppm Anthraquenoner) 

Du må meget gerne kontakte os på info@aloevera.dk eller på 39 69 08 14, hvis du har reaktioner på vores produkt.

​Er der brugere, der har haft allergiske reaktioner påbaobabolie?

Nej, vi har ingen tilbagemeldinger vedrørende allergiske reaktioner eller irritation på brug af vores baobabolie eller baobab cremeprodukter.

Er baobabolie comedogan?

Nej baobabolien er en tørolie, som ikke tilstopper hudens porer og er altså non-comedogen. 

Læs mere her

Du kan være tryg med AVIVIR

Om vores certificeringer og mærker

 

Alle AVIVIR produkter