AVIVIR's certificeringer og mærkninger

Du kan være tryg, når du bruger AVIVIR's skønhedsprodukter og kosttilskud

Langt de fleste af vores produkter er mærket eller certificeret med eksempelvis Vegan eller Svanemærket. Derudover har vi vundet en del priser og være nomineret til forskellige awards. Herunder kan du se de certificeringer og mærkninger, som AVIVIR's produkter bærer.

Svanemærket

Svanemærket er et sundt og miljøvenligt valg,hvis du leder efter kropspleje og hudpleje. Svanemærket er Danmarks officielle miljømærke, der sikrer, at produkterne er de mest miljøvenlige på markedet. Målet med mærkningen er at miljøbelastningen fra produktionen skal mindskes mest muligt i hele produktets livscyklus. Der tages også hensyn til, hvordan det påvirker brugeren. Produkterne er fri for parabener og microplast og indeholder ikke stoffer, som er klassificeret som allergi-fremkaldende eller er på EU’s liste over hormonforstyrrende stoffer. Læs mere om Svanemærket.

Veganmærket

Alle AVIVIR produkter er certificeret af The Vegan Society, undtagen Creme Xtreme*. Certificeringen er en internationalt anerkendt certificering, som sikrer at produkter ikke indeholder animalske ingredienser, ingredienser, som ’lavet’ af dyr (bivoks, mælk, mm) eller testet på dyr. Denne Vegan-certificering kan gives til produkter indenfor kosmetik, mad, tøj, drikke, husholdningsartikler m.m. Læs mere om The Vegan Society.

*Creme Xtreme indeholder en lille smule Bivoks, som vil være taget ud ved næste produktion. Når dette er på plads, er alle vore produkter 100% Veganske.

Bedst i test

I juli 2020 og 2021 blev AVIVIR Aloe Vera Sun Lotion SpF 30 testet af Forbrugerrådet TÆNK, der fokuserede på beskyttelsesevne, brugeroplevelse, ingredienser mm. Det resulterede i mærkningen 'Bedst i test'. Læs mere om Bedst i test.

Grøn kolbe A

Forbrugerrådet TÆNK har tildelt størstedelen af vores produkter Grøn kolbe A, hvilket betyder, at produkterne er et godt valg, hvis du ønsker at undgå en række problematiske kemikalier og uønsket kemi, enkelte AVIVIR's produkter indeholder æteriske olier, som har en smag eller funktion, og får derfor kolbe B. TÆNK står bag appen "Kemiluppen", som du kan bruge til at scanne stregkoder på produkter for at se hvilken kolbe de har og hvorfor. Læs mere om kolbemærkerne her.

IASC

Certificeringen fra International Aloe Science Council (IASC) sikrer at produktet er mærket korrekt og opfylder IASC standarder for Aloe Vera mængde og kvalitet (min. 5% Acemannan) i hvert enkelt produkt. Aloe Vera'en, der bruges i certificerede produkter, skal dertil stamme fra et certificeret anlæg. Læs mere om IASC.

Timeglasset

Angiver datoen for hvornår produktet mindst er holdbar til. Timeglasset er enten sammen med datoen eller sammen med en angivelse af hvor man kan finde datoen, f.eks. ”se bunden”.

EU økomærke

Det officielle Europæiske økomærke. Økomærket kan kun anvendes på produkter, der er certificeret som økologiske af et godkendt kontrolagentur eller -organ. Det betyder, at de har opfyldt strenge betingelser for fremstilling, forarbejdning, transport og oplagring. Læs mere om EU økomærkning.

ECOCERT COSMOS

Garanterer en miljøvenlig produktions- og forarbejdningsproces, der også respekterer menneskers sundhed. Derudover må produkterne ikke indeholde syntetisk parfume og farvestoffer. Emballagen skal derudover være genanvendelig. Hos AVIVIR har vi certificerenogle få produkter, for at se om det er noget der gør nogen forskel for dem der køber dem. Læs mere om Cosmos.

ACTIValoe®

Aloecorp står bag varemærket og har som den eneste Aloe Vera producent 2 sorteringer: 1. sortering er Aloe Vera med minimum 10% Acemannan, frigives som ACTIValoe og er din garanti for den bedst mulige kvalitet, som sikrer at Aloe Vera'en har den høje effekt, man kan forvente af den. 2. sortering kaldes Certified Aloe og indeholder kun minimum 5%. Begge råvarer er certificeret af International Aloe Science Counsil. I AVIVIR produkter anvendes kun ACTIValoe®. Læs mere om Aloecorp.

Krukkesymbolet

Tallet på det lille mærke med en åben krukke angiver hvor længe produktet mindst er holdbart efter åbning (6M =6 måneder). Hvis den angivne tid her er længere end tiden til udløb, som er trykt på produktet, er det det trykte udløb, som gælder.

Smiley-ordningen viser, hvor godt butikker, restauranter og andre virksomheder, der sælger fødevarer til forbrugerne, efterlever lovgivningens krav til håndtering af fødevarer. Ordningen gør det derfor nemt for forbrugerne at finde de virksomheder, som har styr på fødevaresikkerheden. Samtidig gør smiley-ordningen det nemt for virksomhederne at vise, hvor godt de har styr på at overholde reglerne.

Vælg produkter ud fra de kriterier, der betyder noget for dig

Her kan du se, hvilke produkter der er allergivenlige, Svanemærkede, Certificeret af Vegan Society og hvilke der er økologiske. Der er masser af sammenfald, da de fleste AVIVIR produkter har utroligt mange certificeringer og mærkninger med fokus på økologi, miljø og bæredygtighed. I det hele taget tager vi det meget alvorligt, om vores produkter er sunde for både dig som bruger, men også for det miljø vi omgiver os med.

AVIVIR forhandles af Matas, Helsekost, Apoteker og i webshops

Besøg en af de mange webshops, der forhandler vores produkter.