AVIVIR firmaprofil

Historien om AVIVIR

Susan og Jesper Hummeluhr ejer og driver i dag AVIVIR sammen. Oprindeligt stiftede Jesper Hummeluhr firmaet under navnet Aloe Vera Group ApS. Efterhånden som Aloe Vera blev mere udbredt i mange varianter og kvaliteter, valgte vi at ændre firmaets navn til AVIVIR for at alle kunne kende forskel på vores produkter og andre. Ideen til firmaet udsprang under et ophold i Australien, hvor en rejsefælle blev slemt solskoldet. De lokale anbefalede at smøre Aloe Vera gel direkte på forbrændingen. Til vores store forundring forsvandt smerten, og efter få dage var huden helet.

"Jeg blev nysgerrig, og søgte straks viden om planten. Inden rejsen omme, havde jeg købt et lille hæfte om Aloe Vera planten. Min nysgerrighed forsatte. Da jeg kom hjem til Danmark, gik jeg på biblioteket for at søge artikler og dokumentation, som kunne underbygge de historier, jeg havde læst om - vi havde jo ikke internet :) Jeg blev klar over, at Aloe Vera planten var helt unik, og at gelen fra denne plante både kunne bruges til udvortes og indvortes brug", fortæller Jesper Hummeluhr.

"Nogle år senere, på en rejse til Thailand, stødte jeg igen på Aloe Vera planten. Denne gang bragte jeg nogle eksemplarer med hjem til Danmark. Aflæggere blev givet som gaver til venner og bekendte, der alle kunne berettede om gode resultater, efter at have brugt gelen direkte fra bladene", fortsætter Jesper.

På daværende tidspunkt var det ikke muligt at købe Aloe Vera gel i Danmark. Det måtte der gøres noget ved. Aloe Vera Group ApS blev stiftet i November 1989, og produkterne Aloe Vera Gel og Aloe Vera Naturel blev startskuddet til den serie af hudplejeprodukter og kosttilskud, som i dag hedder ”AVIVIR Aloe Vera”.

Et bæredygtigt og miljøvenligt koncept

Hele vejen igennem har udgangspunktet været at skabe et menneskeligt og miljøvenligt koncept. Respekten for miljøet og andre mennesker, og deres mulighed for at leve et sundt og værdigt liv, har altid været centralt i vores bevidsthed og vi håber, at vi har været og er med til at gøre en forskel. 

Læs også om 'Socialt ansvar'

Naturlige plejeprodukter i mere end 30 år

Vi bruger mange ressourcer på at være på forkant med den sidste nye viden om Aloe Vera, konservering og tilsætningsstoffer, og vi bruger vores viden aktivt, når vi udvikler produkter. Dette koncept har betydet, at vi igennem mere end 30 år har skabt en serie af naturlige plejeprodukter og kosttilskud, som er skånsomme over for vores fælles miljø, og som ikke indebærer risiko for den enkeltes sundhed. Personligt giver det en stor tilfredsstillelse at udvikle produkter, som indgår i et sundt kredsløb og ikke belaster vores natur.

Dette var også grunden til, at det var navnet "AVIVIR", som vi tog, da vi i 2008 valgte at skifte firmanavn. ”AVIVIR”, som kommer af spansk og betyder: 'for at leve'. AVIVIR er et centralt omdrejningspunkt i hele produktionen – lige fra plante til produkt. Alle vores fremstillingsprocedurer og emballager er miljøvenlige.

Se certificeringer og mærkninger

AVIVIR Baobab ser dagens lys

I foråret 2016 fandt Susan og Jesper Hummeluhr Virgin Baobabolien på en messe. Olien føltes helt enestående, og de var sikre på, at det kunne blive den nye stjerne­ ingrediens. Prøver og dokumentation blev hentet hjem og virksomheden i Senegal blev besøgt. Den fantastiske olie kom til at danne grundlag for den nye naturlige AVIVIR Baobab luksus plejeserie, som blev introduceret i Danmark i 2018. 

Du kan være tryg med AVIVIR

Om vores certificeringer og mærker

AVIVIR forhandles af Matas, Helsekost, Apoteker og i webshops

Besøg en af de mange webshops, der forhandler vores produkter.

Følg os på Instagram

...og få masser af skønhedsinspiration og giveaways, information om vores produkter, brugerguides og tips samt spændende konkurrencer. Spring ind og følg med.

@AVIVIR.dk