ACTIValoe® - hvad er det?

ACTIValoe® er markedets højst mulige kvalitet Aloe Vera

Alle AVIVIR Aloe Vera produkter indeholder ACTIValoe® fra Aloecorp. Sådan har det været, siden vi startede i 1989. Aloecorp har løbende udviklet forarbejdningsprocessen, og vi har nu en meget stor viden om indholdsstofferne i Aloe Vera. Man ved bl.a., at de vigtige acetylerede polysakkarider (acemannan) nedbrydes af enzymer og bliver ødelagt, hvis råvaren ikke pasteuriseres på det rigtige tidspunkt. Disse polysakkarider har meget stor betydning for det færdige produkts egenskaber og kvalitet. 

Aloecorp har en meget styret høst og en patenteret forarbejdningsproces, som sikrer bevarelsen af de aktive stoffer og at nedbrydning undgås. Hvert batch analyseres for tilstedeværelsen af de vigtige indholdsstoffer inden frigivelse. Kun det, som lever op til de skrappe krav, kan kaldes ACTIValoe®. På Aloecorps marker i Tampico i Mexico dyrkes Aloe Vera planterne selvfølgelig uden brug af kunstgødning, ukrudts- eller skadedyrsbekæmpelsesmidler og der tages store hensyn til både mennesker og natur. Der anvendes kun hånd'plukkede’ blade fra fuldt udvoksede planter og Aloecorp garanterer, at et minimum på 10% polysaccarider fastholdes.

AVIVIR Aloe Vera

Der er mange måder at behandle/stabilisere Aloe Vera på. Det vigtige er, at man ender med et godt produkt og kan dokumentere, at den Aloe Vera, man anvender, har den kvalitet og virkning, man påstår den har. For 30 år siden troede vi, som flere producenter stadig gør, at næsten ingen forarbejdning er bedst. Nu ved vi, at en skånsom styret forarbejdning ligefrem kan gøre Aloe Vera mere aktiv.

ACTIValoe® er 3 x mere optageligt (bioaktivt) end planten fra naturen

Den Aloe Vera, som anvendes i AVIVIR produkter, er den rene bladgel fra sunde Aloe Vera (barbadensis) planter og kommer altid fra Aloecorps økologisk certificerede marker i Mexico.

Bladene renses og bladhuden fjernes hurtigt i specielle fileteringsmaskiner, så gelen ikke forurenes med Aloin som er i bladhuden. Dette gør at oprensningen af Aloin senere bliver mere skånsom. Nu gennemgår Gelen Aloecorps patenterede forarbejdningsproces, kaldet MAP, som bevarer de aktive stoffer og tredobler den biologiske effekt ved at polysaccharidene (Acemannan) nedbrydes til en størrelse som er optagelig for kroppen. Efter dette led i processen, bliver den flydende gel separeret fra pulpen (frugtkødet) og eventuelle Aloin rester fjernes, Gelen flashpasteuriseres (høj temperatur kort tid) og emballeres. Der går maksimalt 8 timer fra bladene er høstet til den færdige gel er pakket og forseglet i forsendelsesemballagen.

Prøver af juicen bringes til laboratoriet hvor analytiske tests bekræfter at produktet opfylder AVIVIRs meget høje krav til indhold og renhed. Når indholdet af  polysakkarider (Acemannan) er mere end 10% kan råvaren frigives som ACTIValoe® (IASC kræver kun 5%). Udover at ACTIValoe® har gennemgået processen, som gør polysakkariderne 3 gange mere optagelige, er der også garanti for, at de udgør min. 10% af tørstoffet.

Aloecorp er den eneste Aloe Vera råvareleverandører, som har 2 sorteringer. Begge sorteringer er godkendt af IASC. 1. sortering kaldes for ACTIValoe®. Vi har valgt økologisk ACTIValoe®, som vi ud fra den samlede viden, dokumentation og mere end 30 års erfaring stadig vurderer til at være den bedste i verden (vi kunne købe hos andre billigere leverandører hvis vi ville).

Aloecorp-laboratorier foretager omfattende analyse af hver batch.
Adskillige kliniske studier giver bevis for deres produkts effektivitet og sikkerhed.

AVIVIR ALOE VERA kosttilskud er de eneste med dokumenterede lovlige anprisninger - se fx vores kosttilskud. AVIVIR Aloe Vera kosttilskud er konserveret med Natriumbenzoate, Kaliumsorbate og citronsyre for at der ikke skal dannes bakterier mm.efter åbning. I AVIVIR Aloe Vera anvender vi ikke Ascorbinsyre, som sammen med Natriumbenzoate kan danne Benzen.

Du kan være tryg med AVIVIR

Om vores certificeringer og mærker

 

Alle AVIVIR produkter